Slovenski
English
POPOLNOMA NARAVNA

Naša naravna mila najvišje kakovosti imajo edinstvene negovalne lastnosti. Izdelana so samo iz najbolj kakovostnih naravnih rastlinskih maščob, brez umetnih penilcev in mehčalcev, živalskih maščob ter mineralnih olj ali konzervansov.Visoka vsebnost mineralov in vitaminov A, D, E, B6, B12 zavira staranje in pospešuje regeneracijo. Kozje mleko deluje vlažilno in povečuje elastičnost.


NAJBOLJ PRILJUBLJENA

Naši kupci so že prepoznali edinstvene blagodejne lastnosti mil MILINA. Že vrsto let nagrajujejo z visoko priljubljenostjo in zaupanjem, do te mere, da je Milina postala vodilna blagovna znamka za naravna mila na domačem trgu, saj obvladujemo večinski delež prodaje trdih naravnih mil. Izdelki blagovne znamke »Milina« so prisotni v 90% lekarn in prodajaln z naravnimi izdelki.EDINSTVENA ŽIVA MILA

Bogat naraven vonj, mehak svilnat dotik in edinstvene negovalne lastnosti so posledica nizkotemperaturnega postopka izdelave in vrhunskih sestavin. Pri izdelavi preko nizkotemperaturnega postopka skrbno pazimo, da ohranjamo vse naravne učinkovine žive. Antioksidanti, vitamini ter naravna aroma so na tak način ohranjeni v celoti in zagotavljajo izjemne negovalne lastnosti naših izdelkov.